PEKİ, NEREYE VE KİME DOĞRUDUR bir kadının yatağındaki(!) GÜRÜLTÜYSE KELİMELER?

11 Nisan 2011 Pazartesi

Egoist Okur'a Misafir Oldum.

Kısa bir zaman önce Gülenay Börekçi çok güzel bir site yaptı. İçinde okumayı seven insanlar için bir sürü şey var. Bazen gecenin ilerleyen saatlerinde güncelleme yaptığında basıyorum evde tek başıma yaygarayı: "Eyvah yine uykusuz bırakacak beni" Elbette bu bir sitem değil. Kendi adıma mutluyum. Birçok insanın da benim gibi düşündüğünü biliyorum. İçinde samimiyet duygusu olan bir şey, insanı nasıl olur da uzakta tutabilir ki?

Başlangıcından bugüne sıkı bir takipçisiyim. Geçtiğimiz hafta Egoist Okur'un sayfalarında benim de bir yazım yayımlandı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.  Bir de bir itirafım var. Yazıyı koymayı düşündüğü günlerde içeriğine hangi resmi koyacağımı bilemedim, bakacağım demişti. Cumartesi yazının siteye eklendiği haberini aldıktan sonra arkadaşımın evine gittim. Kendisinden rica edip sayfanın nasıl olduğunu görmek istediğimi, bilgisayarını açıp açamayacağımı sordum. Sonra tahminlerim elbette:  "Bence ya dağınık bir yatak ya da içinde her şeyin karmakarışık bir düzende bulunduğu kalabalık bir oda resmi koydu." dedim.

Siteyi açtığımda tahminimde yanılmadığımı gördüm.

Aynı duyguları ve aynı beğeniyi paylaştığımızı görünce de bir defa daha mutlu oldum. Egoist Okur için yazdığım yazıyı buradan okuyabilirsiniz.
Belki sizin de benim gibi nedenleriniz vardır.

http://egoistokur.com/benim-de-nedenlerim-var/

Gülenay Börekçi'ye yazının başındaki cümleleri ve orada bana yer verdiği için çok teşekkür ediyorum.

2 yorum:

  1. Burcu, acaba rastlantıların gücüne dair bir şey mi bu, yoksa onların aslında pek de sanıldığı kadar rastlantı olmadığına dair bir şey mi?.. Galiba o yazıdaki kafası karışık ruh o kadar güzel anlatmıştı ki kendini, böyle bir fotoğrafı, yani doğrudan karmakarışıklığı çağırdı :)

    Sevindim aynı şeyi düşündüğümüze... Ayrıca yazın da çok güzel, "Burcu Yıldızer dokunuşu" diyorum buna... Egoist Okur çok mutlu :)

    YanıtlaSil
  2. Ben daha çok güzel bir kavuşma diyorum. Ama illâ ki, yerleşik ifadelerimizden dolayı "rastlantı" o anı, anları tanımlamak için bizi tariften kurtarabilecek bir kelime. Bazen bu kelimelerin yaratıcılarını oldukça merak ediyorum. Üzerine düşüneyim dedikçe kafam allak bullak oluyor. Aynı çizgi filmlerdeki kafasını bir yere çarpınca başında yıldızlar oluşan karikatürize tipler gibi :)

    Serbest çağrışım denilen kimi zaman bela kimi zaman üretmeye yönelik sıçramalar bende çok fazla olduğundan yazılarımın da oradan oraya geçmesi doğal. :) Seviyorum benimle olan "bana dair" her şeyi.

    Kocaman, bir kucak dolusu sevgi gönderiyorum size. Teşekkür ederim. Burcu da çok mutlu.

    YanıtlaSil